No, što reći osim čestitati našim nogometašima na još jednom velikom uspjehu. Plasman među četiri najbolje reprezentacije svijeta je veliki uspjeh i bez obzira kako završila ova utakmica za broncu, Vatreni su još jednom pokazali svima da su odlična i kompaktna momčad. Dan nakon utakmice za treće mjesto, u nedjelju, 18. prosinca u 16 sati u velikom finalu će igrati Argentina i Francuska.
Siguran sam da nas čeka teža utakmica nego u prvom kolu. U prvoj utakmici bilo je i nepoznanica. A oni su puni samopouzdanja, motiva i energije. Svaka im čast na onome što su napravili. Nikoga se ne boje i najugodnije su iznenađenje. A ima mnogo velesila koje su podbacile, koje su očekivale biti u polufinalu…”, rekao je za kraj Zlatko Dalić. Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Hrvatska – Maroko? Utakmicu za treće mjesto na Svjetskom nogometnom prvenstvu – FIFA World Cup Qatar 2022 igraju Hrvatska i Maroko u subotu, 17.
[[[SPORT=]!!]] Maroko Hrvatska uživo prijenos gledati 23
PROČITAJTE VIŠE: Kartaška igra bela ili belot – odakle potječe i zašto ju toliko volimo? “Ovo je veliko finale manjih reprezentacija i borba za medalju. Jako poštujemo Maroko, oni su jedno od najugodnijih iznenađenja ovog prvenstva. Razmišljaju isto kao i mi, igrat će s najboljim mogućim sastavom jer i oni žele biti treći.
Za Hrvatsku je svaka velika. Nama je bitno da se kući vratimo s trećim mjestom”, dodao je Dalić. PROČITAJTE VIŠE: Pretprodaja karata za završnicu MNT Kutija šibica 2022 počinje u ponedjeljak, 19. prosinca “Što se tiče utakmice Hrvatska – Maroko, ovo je za obje reprezentacije sedma utakmica u manje od mjesec dana. Mi smo se dosta potrošili i posljedice se osjećaju. Vidjet ćemo kako će biti tijekom dana. Moramo biti oprezni i želim da igrači budu pošteni i prijave svaki problem. Trebamo one koji mogu dati i više od 100 posto.
[Uživo@Live] Hrvatska Maroko uživo prijenos Svjetsko
((#UŽIVO@PRIJENOS#STREAM))Hrvatska Maroko uživo
Tok meča | Kraj, Hrvatska treća, nova pobjeda za historiju - N1
[[UŽIVO-TV]]** Maroko - Hrvatska rukomet gledati uživo #2
Hrvatska - Maroko Prijenos uživo - Kvote kladionica - JohnnyBet